Whatsapp
  •  
     
    Met ons detoxprogramma reinig jij je lichaam doormiddel van diverse 100% vers koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke producten.
     

    DETOXEN 

1 Dag Detox Sapkuur - Dr. DetoxBox N°1

Altijd al een detox sapkuur willen proberen? Of gewoon een ''quick win'' detox sapkuur willen doen? Dan is de 1-dag DrDetoxBox ideaal voor jou. Zo kun je nu makkelijk de DrDetoxBox cleanse uitproberen.

In de 1-daagse sapkuur van DrDetoxBox zitten alle sapjes die je ook tijdens de meerdaagse detox cleanse krijgt. Zo kun jij eenvoudig bepalen of meerdere dagen detoxen iets voor jou is. Deze DetoxBox Nº1 is een soort sapkuur proefpakket. Zo kun je proberen of de sapjes wat voor jou zijn.

Bij de detox kuur krijg je een handige handleiding en mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar.
Wij hopen dat we je een extra steuntje in de rug kunnen geven met deze sapkuur van 1 dag en dat je je eigen patronen herkent en kunt doorbreken. Succes met de sapkuur.

PER BOX:138,17GRAM KOOLHYDRATEN2,48GRAM VET9,0GRAM PROTEÏNE

1x 6 SAPPEN (250ml)
Nº2 – Appel Komkommer Spinazie
Nº3 – Appel Wortel Mango
Nº5 – Appel Spinazie Selderij
Nº6 – Sinaasappel Wortel Gember
Nº8 – Citroensap Water
Nº9 – Biet Mango Pastinaak

1x 3 SHOTS (60ml)
Nº1 – Kurkuma Shots
Nº4 – Gember Shots
Nº7 – Granaatappel Shots

1 DAG PROGRAMMA BEVAT
6 sappen van 250ml
3 shotjes van 60ml

627,4 KCAL PER DAG

Sapkuur programma & detox schema

Zo werkt het sapkuur programma

Op elk flesje van DrDetoxBox staat een nummer. Dit nummer staat voor de tijd dat je het sapje het beste kunt nuttigen. Zo haal je het meeste resultaat uit de kuur.

Tip: probeer je zoveel mogelijk aan de tijdstippen te houden. Mocht je hiervan afwijken in de ochtend, schuif dan ook de rest van de tijd op.

Mag je alleen sapjes uit het detox programma?

De ultieme uitdaging is je geheel te houden aan dit schema. Daarnaast adviseren we je 2 liter water per dag erbij te drinken. Mocht je echter toch nog dorst of honger te krijgen, dan adviseren we je wel goed naar jouw lichaam te luisteren. Zo kan je bijvoorbeeld extra kruidenthee drinken, of een cracker nemen. Onze detox kuren dagen je lichamelijk en geestelijk uit, maar overdrijf dit niet en luister goed naar wat jouw lichaam je vertelt.
Volg het programma voor het beste resultaat

De DrDetoxBox sapkuur bestaat uit 6 sappen van 250ml en 3 shots van 60ml per dag. Voor een topresultaat, adviseren wij je om dit schema aan te houden. Elk sapje heeft een nummer zodat je de volgorde van de sappen makkelijk herkent.

Bij DrDetoxBox geloven we in het resetten en reguleren van je eetpatroon. We adviseren je dan ook om, als de sapkuur afgelopen is, op dezelfde tijdstippen te blijven eten als dat je tijdens de detox sapkuur je sappen dronk. Je kunt dus hetzelfde schema aanhouden.

Let op: het is niet de bedoeling dat je over de dag heen méér gaat eten. Je verspreidt het juist over meerdere momenten.

€ 44,95 € 35,96 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTEN

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.