Whatsapp
  •  
     
    Met ons detoxprogramma reinig jij je lichaam doormiddel van diverse 100% vers koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke producten.
     

    DETOXEN 

5 Dagen Detox Sapkuur - DrDetoxBox N°5

Wil jij je lichaam 5 dagen lang ondersteunen in het natuurlijke reinigingsproces? Dan is deze 5-daagse DrDetoxBox perfect voor jou.

Ga vroeg naar bed, beoefen lichte cardio en drink je sappen op de juiste tijdstippen. Dit is de perfecte combinatie voor een effectieve reset. DrDetoxBox gelooft sterk in regelmaat en een krachtige mindset. 

De 5-daagse sapkuur van DrDetoxBox is een pakket voor mensen die al wat vaker een detox sapkuur hebben gedaan. Het is een zeer goed hulpmiddel om op het gebied van voeding de balans eens even op te maken. Zo kun je jouw gezondheidsdoelen makkelijker bereiken. Het idee is dat je je na een detox sapkuur van de DrDetoxBox wilskrachtiger en meer in balans voelt dan daarvoor.

PER BOX:690,85GRAM KOOLHYDRATEN12,4GRAM VET45GRAM PROTEÏNE

5x 6 SAPPEN (250ml)
Nº2 – Komkommer Appel Spinazie
Nº3 – Appel Wortel Mango
Nº5 – Appel Spinazie Bleekselderij
Nº6 – Sinaasappel Wortel Gember
Nº8 – Citroensap Water
Nº9 – Bieten Mango Pastinaak

5x 3 SHOTS
Nº1 – Kurkuma Shots
Nº4 – Gember Shots
Nº7 – Granaatappel Shots

5-DAGEN PROGRAMMA BEVAT
30 sappen van 250ml
15 shotjes van 60ml 

627,4 KCAL PER DAY

Sapkuur programma & detox schema

Zo werkt het sapkuur programma

Op elk flesje van DrDetoxBox staat een nummer. Dit nummer staat voor de tijd dat je het sapje het beste kunt nuttigen. Zo haal je het meeste resultaat uit de kuur.

Tip: probeer je zoveel mogelijk aan de tijdstippen te houden. Mocht je hiervan afwijken in de ochtend, schuif dan ook de rest van de tijd op.

Mag je alleen sapjes uit het detox programma?

De ultieme uitdaging is je geheel te houden aan dit schema. Daarnaast adviseren we je 2 liter water per dag erbij te drinken. Mocht je echter toch nog dorst of honger te krijgen, dan adviseren we je wel goed naar jouw lichaam te luisteren. Zo kan je bijvoorbeeld extra kruidenthee drinken, of een cracker nemen. Onze detox kuren dagen je lichamelijk en geestelijk uit, maar overdrijf dit niet en luister goed naar wat jouw lichaam je vertelt.
Volg het programma voor het beste resultaat

De DrDetoxBox sapkuur bestaat uit 6 sappen van 250ml en 3 shots van 60ml per dag. Voor een topresultaat, adviseren wij je om dit schema aan te houden. Elk sapje heeft een nummer zodat je de volgorde van de sappen makkelijk herkent.

Bij DrDetoxBox geloven we in het resetten en reguleren van je eetpatroon. We adviseren je dan ook om, als de sapkuur afgelopen is, op dezelfde tijdstippen te blijven eten als dat je tijdens de detox sapkuur je sappen dronk. Je kunt dus hetzelfde schema aanhouden.

Let op: het is niet de bedoeling dat je over de dag heen méér gaat eten. Je verspreidt het juist over meerdere momenten.

€ 179,95 € 143,96 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTEN

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.