Whatsapp
  •  
     
    Met ons detoxprogramma reinig jij je lichaam doormiddel van diverse 100% vers koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke producten.
     

    DETOXEN 

7 Dagen Detox Sapkuur - Dr Detox Box N°7

PER BOX:967,19GRAM KOOLHYDRATEN17,36GRAM VET63GRAM PROTEÏNE

Heb je zin in een next level detox sapkuur avontuur? Kun je wel een flinke uitdaging gebruiken en heb je ruimte vrij gemaakt voor een periode waarin je rust aan je hoofd én in je lichaam hebt? Dan ben jij klaar voor onze 7-daagse DrDetoxBox.

Bij deze detox box is opbouw en afbouw super belangrijk. Je ondersteunt hiermee de reiniging van je lichaam maximaal. Plus: je reset je lichaam en hoofd. 

Ben je klaar met de 7-daagse detox sapkuur van DrDetoxBox? Dan mag je jezelf een ontzettend groot compliment geven. Dit doet niet iedereen je zomaar na. Bouw vervolgens voorzichtig op, met name het vaste voedsel en houd de regelmaat van kleine beetjes voedsel erin. ( 7 Day Diet Box )

Het idee is dat je je na een detox sapkuur van de DrDetoxBox meer in balans voelt en wilskrachtiger dan daarvoor. We zijn heel benieuwd hoe jij deze vorm van resetten gaat ervaren. 
7x 6 SAPPEN (250ml)
Nº2 – Appel Komkommer Spinazie
Nº3 – Appel Wortel Mango
Nº5 – Appel Spinazie Selderij 
Nº6 – Sinaasappel Wortel Gember
Nº8 – Citroensap Water
Nº9 – Biet Mango Pastinaak

7x 3 SHOTS (60ml)
Nº1 – Kurkuma Shots
Nº4 – Gember Shots
Nº7 – Granaatappel Shots

7 DAGEN PROGRAMMA BEVAT
42 sappen van 250ml
21 shotjes van 60ml 

627,4 KCAL PER DAY

Sapkuur programma & detox schema

Zo werkt het sapkuur programma

Op elk flesje van DrDetoxBox staat een nummer. Dit nummer staat voor de tijd dat je het sapje het beste kunt nuttigen. Zo haal je het meeste resultaat uit de kuur.

Tip: probeer je zoveel mogelijk aan de tijdstippen te houden. Mocht je hiervan afwijken in de ochtend, schuif dan ook de rest van de tijd op.

Mag je alleen sapjes uit het detox programma?

De ultieme uitdaging is je geheel te houden aan dit schema. Daarnaast adviseren we je 2 liter water per dag erbij te drinken. Mocht je echter toch nog dorst of honger te krijgen, dan adviseren we je wel goed naar jouw lichaam te luisteren. Zo kan je bijvoorbeeld extra kruidenthee drinken, of een cracker nemen. Onze detox kuren dagen je lichamelijk en geestelijk uit, maar overdrijf dit niet en luister goed naar wat jouw lichaam je vertelt.
Volg het programma voor het beste resultaat

De DrDetoxBox sapkuur bestaat uit 6 sappen van 250ml en 3 shots van 60ml per dag. Voor een topresultaat, adviseren wij je om dit schema aan te houden. Elk sapje heeft een nummer zodat je de volgorde van de sappen makkelijk herkent.

Bij DrDetoxBox geloven we in het resetten en reguleren van je eetpatroon. We adviseren je dan ook om, als de sapkuur afgelopen is, op dezelfde tijdstippen te blijven eten als dat je tijdens de detox sapkuur je sappen dronk. Je kunt dus hetzelfde schema aanhouden.

Let op: het is niet de bedoeling dat je over de dag heen méér gaat eten. Je verspreidt het juist over meerdere momenten.

€ 239,95 € 191,96 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTEN

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.